Καλό καλοκαίρι !!!

Μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Φέτος, αποχαιρετήσαμε το σχολικό έτος 2019-2020 κάπως διαφορετικά. Δημιουργήσαμε αναμνηστικά βίντεο, πήραμε σύντομες συνεντεύξεις από τους μαθητές μας, κάναμε “γυρίσματα” και συνθέσαμε μικρά βιντεάκια. Σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας της υγείας μας, μας δόθηκε η δυνατότητα να αποχαιρετήσουμε στο προαύλιο του σχολείου μας μόνο τους μαθητές της Στ’ τάξης…

Κι όμως, ήταν όμορφα! Τελικά, ήταν όλα πολύ όμορφα! Αποδείχτηκε ότι οι αποστάσεις δεν είναι ικανές να χωρίσουν τους ανθρώπους. Άλλωστε, όταν αγαπάς, πάντα βρίσκεις τρόπους να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζήσαμε για άλλη μια φορά πολλές όμορφες στιγμές και φέτος. Και στα δύσκολα, με σωστό προγραμματισμό, μεθοδικότητα, επιμονή και καλή διάθεση τα καταφέραμε αρκετά καλά!

Οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους μαθητές μας και στους γονείς τους που συμπορεύτηκαν μαζί μας και φέτος! Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό των παιδιών.

Τελειώνουμε στέλνοντας σε όλους σας τις καλύτερες ευχές μας για ένα όμορφο, ασφαλές και ξεκούραστο καλοκαίρι! Σας περιμένουμε όλους με ανανεωμένες τις δυνάμεις σας το Σεπτέμβρη! Και όσον αφορά τα αγαπημένα μας Εκτάκια που ανοίγουν τα φτερά τους για την επόμενη σχολική βαθμίδα, ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο και καλή πορεία στη ζωή τους γενικότερα! Η πόρτα των Εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτά!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.