Είναι ωραία στις εκδρομές! Κάθε φορά είναι ωραία στις εκδρομές! Αλλά όταν πρόκειται για την τελευταία εκδρομή του σχολικού έτους είναι ακόμη πιο ωραία!

Το τέλος της σχολικής χρονιάς 2018-2019 πλησιάζει κι έτσι, τα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή τους την Τρίτη, 28 Μαΐου 2019. Το Νηπιαγωγείο μας και όλες οι τάξεις του Δημοτικού, – εκτός από τη Στ’ – , ξεκίνησαν με τα λεωφορεία το πρωί της Τρίτης για τη Μεγαλόπολη. Προορισμός μας ήταν το όμορφο αγρόκτημα “Τα Παπάκια”. Εκεί τα παιδιά είχαν τη χαρά να απολαύσουν το παιχνίδι στη φύση και να δουν από κοντά τους μόνιμους κατοίκους του αγροκτήματος: πάπιες, χελώνες, παγώνια, παπαγάλοι, αγριογούρουνα, ελάφια!! Μετά το ευχάριστο γεύμα στο εστιατόριο πήραμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι όμορφες εικόνες!

Οι μαθητές της Στ’ τάξης, ως οι μεγαλύτεροι του σχολείου, επέλεξαν έναν πιο θαλασσινό προορισμό! Με τη συνοδεία των δασκάλων τους έφτασαν στις Σπέτσες! Τα εκτάκια γύρισαν ολόκληρο το νησί, τόλμησαν να κάνουν την πρώτη τους βουτιά για φέτος και χάρηκαν την εκδρομή με την καρδιά τους!

Όμορφες στιγμές για τους μαθητές μας που κόπιασαν αρκετά κ’ τη φετινή χρονιά!

Σας περιμένουμε σε λίγες μέρες στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας για να μας ευχηθείτε από κοντά “Καλό καλοκαίρι”!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.