Οι μαθητές της Δ’ τάξης του σχολείου μας «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου» συμμετέχουν με την χορωδία τους σε μια καταπληκτική συναυλία:

Το Ελληνικό Ωδείο (παράρτημα Άργους, καλλιτεχνική διεύθυνση Μεταξία Γκότση) με τους μαθητές του και η Αθηναϊκή Ορχήστρα «ATHENS CHAMBER ORCHESTRA» και την ΚΕΔΑΜ οργανώνουν αφιέρωμα σε αξέχαστες συνθέσεις του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ, υπό τη μουσική δ/νση του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη & την εξαιρετική ερμηνεία της Άννας Ματσούκα. Οι μαθητές μας, μετά από την εξαιρετική διδασκαλία της  καθηγήτριας μουσικής μας κας Κλησάρη Μαρίνας και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους κας Ξηνταροπούλου Μαρίας και Σκούφη Αναστασίας θα συμμετέχουν με τις γλυκές, παιδικές τους φωνές σε οχτώ τραγούδια και θα μας προσκαλέσουν να τα σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους. Θα είναι μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους στις 8:00μ.μ. στην συναυλία της Κυριακής στην αίθουσα  «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος. Είσοδος ελεύθερη.

Είναι η δεύτερη φορά που το σχολείο μας συμμετέχει σε συναυλία που οργανώνει με αυτό το σκεπτικό το Ελληνικό Ωδείο. Επικροτούμε τις προσπάθειες του ωδείου και της άριστης διευθύντριάς του παραρτήματος κας Γκότση Μεταξίας, να ενσωματώνει την ελληνική μουσική στο πρόγραμμα σπουδών του και να οργανώνει συναυλίες με την συμμετοχή μαθητών μας σε μια τόσο σημαντική εμπειρία: την σύμπραξη με συμφωνική ορχήστρα και μάλιστα με ελληνικό ρεπερτόριο που θέλουμε οι μαθητές μας να γνωρίζουν και να χαίρονται.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.