Επεράσαμε όμορφα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την ημέρα την περιμέναμε όλοι εδώ και καιρό! Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, τα Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου (το Νηπιαγωγείο και οι τάξεις Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’) πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή τους στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Freeland» στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Η σημερινή είναι η μέρα που τα βιβλία και τα τετράδια «ξεκουράζονται» στο σπίτι και τα λεωφορεία γεμίζουν χαρούμενα πρόσωπα που κουβαλούν τα εκδρομικά τους σακίδια!

Μετά από μια όμορφη διαδρομή φτάσαμε στο χώρο της κατασκήνωσης. Χωριστήκαμε σε ομάδες και εξερευνήσαμε το χώρο. Τα παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, απόλαυσαν το παιχνίδι, δοκίμασαν τις δυνατότητές τους σε διάφορα αθλήματα, όπως στην ποδηλασία, στην τοξοβολία, καθώς και στο επιδαπέδιο σκάκι, και χάρηκαν με την καρδιά τους την παραμονή τους στο όμορφο δάσος. Φυσικά, ένα καλοφτιαγμένο γεύμα κι ένα δροσερό παγωτό κρίθηκαν απαραίτητα για να κλείσει αρμονικά η μέρα μας!

Το σχολικό έτος λοιπόν οδεύει προς το τέλος. Πριν από την καλοκαιρινή ξεκούραση όμως, μας απομένουν μερικά σημαντικά πράγματα ακόμη για να φέρουμε εις πέρας. Θα είμαστε σε επαφή!

Για τις σχετικές φωτογραφίες πατήστε εδώ, βάζοντας τον κωδικό του παιδιού σας.

Αρέσει σε %d bloggers: