Τραγουδήσαμε -όλοι- και το χαρήκαμε -όλοι!

Παρασκευή βράδυ, 25 Μαΐου 2018, αίθουσα Βουλευτικού στο Ναύπλιο. Δύο σχολεία, τα Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου και το Νέο Σχολείο, συνεργάστηκαν για ένα αφιέρωμα στο Διονύση Σαββόπουλο. Στη χορωδία και την ορχήστρα μαθητές και μαθήτριες που αγαπούν την καλή μουσική. Και “καλή” μουσική δεν είναι η μουσική για τους λίγους, όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν. “Καλή” μουσική είναι αυτή που μιλάει στις καρδιές όλων των ανθρώπων για πολλά, πολλάάά χρόνια. Καθοδηγητές οι δάσκαλοι μουσικής των δύο σχολείων: η κα. Μαρίνα Κλησάρη από τα Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου και ο κ. Γιάννης Νόνης από το Νέο Σχολείο.

Η αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο κατάμεστη. Παιδιά, συγγενείς, εκπαιδευτικοί, πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου αλλά και πολλοί άλλοι που αγαπούν αυτά τα τραγούδια είχαν τη χαρά να απολαύσουν αυτό το μουσικό ταξίδι που είχαν οργανώσει οι μαθητές μας εδώ και καιρό. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Οφείλουμε όμως ένα ειλικρινές “ευχαριστώ” σε όσους οργάνωσαν αυτή τη βραδιά και κυρίως στα παιδιά. Στα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο για να μας παρουσιάσουν μία τόσο όμορφη μουσική βραδιά και κατάφεραν να ανεβάσουν τις ψυχές όλων μας λίγο ψηλότερα! Και αυτό είναι που μετράει πιο πολύ απ’ όλα!

Καλή συνέχεια στα μουσικά σας ταξίδια, παιδιά!

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.