Επειδή τους αγαπάμε!

Την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, στην αίθουσα του Cine Valia στο Άργος, τα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου σε συνεργασία με το Νέο Σχολείο πραγματοποίησαν μια εκδήλωση αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία με τίτλο “Εναλλαγές”. Τα παιδιά αποφάσισαν να τιμήσουν αυτούς τους ανθρώπους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, οι οποίοι έχουν κεντρικό ρόλο στη ζωή μας! Είναι αυτοί που μεγάλωσαν τους μπαμπάδες και τις μαμάδες μας, είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας έναν μαραθώνιο ζωής, είναι αυτοί που συνεχίζουν να δίνουν το παρών στις ζωές μας και είναι έτοιμοι να προσφέρουν την αγάπη τους απλόχερα στα παιδιά, στα εγγόνια τους αλλά και στην κοινωνία γενικότερα!

Η εκδήλωση είχε τον τίτλο “Εναλλαγές”. Γιατί εναλλαγές; Γιατί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα συναισθήματα όλων μας εναλλάσσονταν ανάμεσα στη χαρά και στη λύπη, στο χιούμορ και στη συγκίνηση.

Οι μαθητές του Νέου Σχολείου παρουσίασαν δύο θεατρικά δρώμενα και τα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου συμμετείχαν με τη χορωδία και την ορχήστρα τους σε γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Ένα μεγάλο “ευχαριστούμε”, ένα μεγάλο “μπράβο”, ένα μεγάλο “σας αγαπάμε” οφείλουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους! Δεν ξέρουμε αν ο όρος “τρίτη ηλικία” είναι τελικά ορθός. Ξέρουμε όμως και σας δηλώνουμε ότι είστε πολύ σημαντικοί για όλους μας! Και ναι, έχετε το δικαίωμα να νιώθετε ακόμη παιδιά!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.