Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, προαύλειος χώρος Εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου: ήρθε επιτέλους η στιγμή για την καλοκαιρινή γιορτή!! Ο καιρός, εν τέλει, αρκετά φιλικός μαζί μας! Μαθητές και εκπαιδευτικοί έτοιμοι να παρουσιάσουν στο κοινό όλα αυτά που με κόπο ετοίμαζαν τις προηγούμενες μέρες: τραγούδια, δρώμενα, χορούς… Η κούραση των ημερών είχε περάσει σε δεύτερο πλάνο. Σε πρώτο πλάνο χθες το βράδυ βρίσκονταν μόνο το κέφι και η χαρά! Η χαρά, για το ότι καταφέραμε να εκπληρώσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τους παιδαγωγικούς και εκπαιδευτικούς στόχους της σχολικής χρονιάς. Η χαρά, επειδή καταφέραμε να γίνουμε πιο δυνατοί μέσα από τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Η χαρά, γιατί έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής των προσπαθειών μας και της ξεκούρασης!

Το απόγευμα της Τρίτης τη γιορτή ξεκίνησε το Νηπιαγωγείο μας. Οι μικρότεροι μαθητές μας μάς είχαν ετοιμάσει όμορφα χορευτικά και ένα διδακτικό δρώμενο.

Λίγο αργότερα, ήρθε η ώρα για τη γιορτή του Δημοτικού. Τα πρωτάκια μάς παρουσίασαν διασκεδαστικά στιγμιότυπα από παλιό ελληνικό κινηματογράφο και χόρεψαν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Οι υπόλοιπες τάξεις μάς “ταξίδεψαν” με όμορφα διαχρονικά τραγούδια. Δεν έλειψαν όμως ούτε και εδώ τα χορευτικά! Στο τέλος, απολαύσαμε τους μαθητές της Στ’ τάξης σε παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του γυμναστή μας, του κυρίου Σωτήρη. Επίσης, με τη βοήθεια του ήχου και της εικόνας, θυμηθήκαμε όμορφες στιγμές της κάθε τάξης από τη σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε.

Ένα μεγάλο “μπράβο” μέσα από την καρδιά μας σε όλα τα παιδιά, και για όσα κατάφεραν μέσα στη χρονιά, και για όσα προσπάθησαν να καταφέρουν, έστω κι αν κάποιες φορές δεν έφτασαν το στόχο. Τελικά, ο πιο σημαντικός στόχος είναι η συνεχής προσπάθεια!

Ευχόμαστε σε όλους να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Ιδιαίτερες ευχές στους μαθητές της Στ’ τάξης που ανοίγουν πλέον ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους! Τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους με την αγάπη μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη πορεία στη ζωή τους!

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.