Ουφ, πάλι καλά! Πάλι καλά, που υπάρχουν και οι νεράιδες, για να βοηθούν στα δύσκολα! Πάλι καλά, που υπάρχουν και οι πρίγκιπες, για να δίνουν μία λύση, έστω και την τελευταία στιγμή! Κυρίως, όμως, πάλι καλά που υπάρχει η αληθινή Αγάπη, γιατί μεταξύ μας, μόνο χάρη σ’ αυτή σωζόμαστε!

Χάρη στην Αγάπη κατάφερε να ξυπνήσει και η Ωραία Κοιμωμένη μετά τα τόσα χρόνια ύπνου στα οποία την είχε καταδικάσει η κακιά νεράιδα. Η αγάπη του πρίγκιπα προς τη βασιλοπούλα έλυσε τα μάγια και έφερε ξανά τη χαρά σε ολόκληρο το βασίλειο. Ίσως όμως το μεγαλύτερο θαύμα της ιστορίας να μην είναι αυτό! Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα σε αυτό το έργο είναι πως η δύναμη της Αγάπης κατάφερε να αλλάξει την καρδιά της κακιάς νεράιδας! Μια ζηλόφθονη ψυχή, έστω και στο τέλος του έργου, μετανιώνει για την κακία που είχε δείξει στο παρελθόν, ζητάει μια ειλικρινή συγγνώμη και συνδράμει κι αυτή στην … “αφύπνιση” της βασιλοπούλας!

Αυτά κι άλλα πολλά απολαύσαμε σήμερα Δευτέρα, 11/12/2017, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”. Το Νηπιαγωγείο, η Α’, η Β’ και η Γ’ Δημοτικού του σχολείου μας παρακολούθησαν από το θίασο Magic Dream τη θεατρική παράσταση “Η Ωραία Κοιμωμένη” σε μια διασκευή της Κατερίνας Σασλόγλου και σε σκηνοθεσία του Ηλία Παπακωνσταντίνου. Η απόδοση των ρόλων, τα εντυπωσιακά κοστούμια και τα σκηνικά, καθώς και η χαρούμενη μουσική επένδυση εντυπωσίασαν τους μικρούς θεατές και βοήθησαν όλους μας να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα. Μας υπενθύμισαν επίσης πως πράγματι, η αληθινή αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.