Μια καλλιτεχνική διάκριση!

Με μία όμορφη διάκριση ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας στο σχολείο τη Δευτέρα, 22/1/2018! Πριν από λίγο καιρό, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη διεξήγαγαν τον 3ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Τα παιδιά ονειρεύονται το μέλλον τους». Την Κυριακή λοιπόν, 21 Ιανουαρίου 2018, απονεμήθηκαν βραβεία και αναμνηστικά διπλώματα σε 60 μαθητές της πατρίδας μας στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Το σχολείο μας συμμετείχε σε αυτόν το διαγωνισμό με αρκετές συμμετοχές και μάλιστα είχαμε τη χαρά να βραβευθεί για το έργο της η μαθήτριά μας της Στ’ τάξης, Δήμητρα Λουκά. Στη ζωγραφιά της Δήμητρας βλέπουμε παιδιά να αντικρίζουν τον πλανήτη γη με προβληματισμό. Με προβληματισμό που αφορά σε διάφορα θέματα, όπως είναι η καθημερινότητα, η παγκόσμια ειρήνη, το οικολογικό πρόβλημα αλλά και τα συναισθήματά μας.

Θα θέλαμε και πάλι να συγχαρούμε τη Δήμητρα γι’ αυτήν της τη διάκριση, αλλά και την κα. Ματίνα Καρβελά, υπεύθυνη του μαθήματος των Εικαστικών στη Στ’ τάξη, για την καθοδήγησή της! Συγχαρητήρια, επίσης, και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους στο διαγωνισμό, καθώς και σε όσους τον διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι οι νέοι μας, ευτυχώς, ξέρουν να ονειρεύονται!

Αρέσει σε %d bloggers: