Εξαιρετική εμφάνιση, 16 τα μετάλλια!

Θερμά συγχαρητήρια  για την εξαιρετική συμμετοχή όλων των μαθητών μας στην 10η Γιορτή Στίβου που οργάνωσαν οι Σύλλογοι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων Άργους, την Κυριακή  στις 14 Μαΐου 2023!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για το ήθος τους και το αγωνιστικό τους πνεύμα!

Συγχαρητήρια και για το γεγονός ότι, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, πολλοί από τους συμμετέχοντες του σχολείου μας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις και πήραν πολλά μετάλλια (απίστευτο, 16!) , με την καθοδήγηση πάντα του γυμναστή μας κ. Σωτήρη Δαμάλα.

 

 

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν: για την Ε’ τάξη, ο Αλεξάνδρου Έκτορας (2η θέση) στο δρόμο αντοχής, ο Δήμας Δημήτρης (1η θέση) στο άλμα εις μήκος, ο Πανοβράκος Αλέξανδρος (1η θέση) στη ρίψη σφαίρας, η Θεοδωρακοπούλου Δανάη (2η θέση) στο δρόμο αντοχής, η Σταυροπούλου Θέμις (1η θέση) στο άλμα εις μήκος, η Νέζου Βασιλική (2η θέση) στο άλμα εις μήκος, η Πλουμίδη Μαρία (3η θέση) στο άλμα εις μήκος. Και για την Στ’ τάξη ο Πριόβολος Γρηγόρης (3η θέση) στο δρόμο ταχύτητας, ο Κασίμος Γεώργιος (1η θέση) στο δρόμο αντοχής, ο Προύντζος Ιωάννης (3η θέση) στο άλμα εις μήκος, η Τασσοπούλου Δανάη (3η θέση) στο δρόμο ταχύτητας, η Ζαχαράκη Αριέττα (2η θέση) στο άλμα εις μήκος. Και στη σκυταλοδρομία καταφέραμε να κατακτήσουμε την 1η θέση με τους μαθητές: Φραγκιουδάκη Ορέστη, Κασίμο Γιώργο, Πριόβολο Γρηγόρη και Σελλή Χάρη.

 

Θερμά συγχαρητήρια στον γυμναστή κ.Δαμάλα Σωτήρη!

Θερμά συγχαρητήρια στην εξαιρετική διοργάνωση!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.